رفع تلخی پوست پرتقال
هل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا کنید و تمام سعی خود را به کار بگیرید تا قسمتهای سفید کاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یک گل هم با پوست پرتقال تهیه کنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی که نیاز به تزیین دارند استفاده کنید.
رفع تلخی پوست پرتقالرفع تلخی پوست پرتقال
۲٫ بعد از جدا کردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید و یک بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد.بعد از جوشیدن آن را آبکش کنید.
۳٫ داخل ظرفی که درپوش دارد مقداری آب سرد و کمی شکر و گلاب و به ازای هر ۲عدد پرتقال ۱دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض کنید و بعد آن را برای استفاده آماده کنید.
نکات:
۱) از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم میتوان استفاده کرد.
۲) توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین میرود.
۳) از این پوست برای تهیه انواع خورش میتوان استفاده کرد.همچنین پوست پرتقال و نارنج بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد میدهند.
رفع تلخی پوست پرتقالرفع تلخی پوست پرتقال
بیشتر بدانید از پوست خشک شدهی پرتقال؛ یک چاشنی مناسب برای غذا
پوستهای پرتقال را حسابی تمیز کنید و تمام سفیدیهای پشت آن را بتراشید. آنها را در یک سینی قرار دهید و در فضای باز زیر نور آفتاب بگذارید تا خشک شود. همچنین برای خشک شدن میتوانید آنها را ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید یا نصف روز روی بخاری بگذارید.
پوستهای خشک شده را آسیاب کنید و از آن برای طبخ مرغ و گوشت یا تهیهی پنکیک، مافین یا کیک پرتقالی استفاده کنید.
پوست خشک شدهی پرتقال اسیدیتهی کمتری نسبت به پوست تازه دارد و خوراکیها را خوش طعم میکند.
۷. حفظ تازگی شکر قهوهای با پوست پرتقال
یک تکه پوست پرتقال تازه را در بستهی شکر قهوهای قرار دهید و به راحتی آن را چند ماه نگه دارید. پوست پرتقال از گلوله شدن و سفت شدن شکر قهوهای جلوگیری کرده، رطوبت آن را حفظ میکند.
برچسب: ،